Στ. Λυγερός: Ποιος ωφελείται από τα Χημικά στη Συρία;

Στ. Λυγερός: Ποιος ωφελείται από τα Χημικά στη Συρία;

Το επεισόδιο στη Ρω, δείχνει τα όρια ενεργοποίησης της αποτροπής

Σαφώς σοβαρό και αναβαθμισμένο το επεισόδιο στη Ρω, με την υπέρπτηση του τουρκικού ελικοπτέρου, αλλά η νέα δοκιμή των αντανακλαστικών της Ελλάδας, έδειξε πλέον με σαφήνεια στη Τουρκία τα όρια ενεργοποίησης της αποτροπής μας, που επιτέλους εμφανίζει άμεσα αντανακλαστικά, λέει ο αρθρογράφος και επικεφαλής του slpress.gr Σταύρος Λυγερός στον 98.4 .

Η νέα κρίση στη Συρία, με την χρήση χημικών θα πρέπει να μας κάνει προσεκτικούς στην άμεση απόδοση ευθυνών , σε μια περίοδο που ο Άσαντ  ούτε ωφελείται από κάτι με αυτό , ούτε θα του επέτρεπαν οι Ρώσοι να το πράξει ενώ η Ντούμα είναι έτοιμη να παραδοθεί, στο Συριακό στρατό, προσθέτει.
Άρα, το θέμα είναι ποιος ωφελείται στη παρούσα φάση από κάτι τέτοιο. Ο ίδιος εξήγησε ότι το  επεισόδιο στη Ρω, με την υπερπτήση του τουρκικού ελικοπτέρου, αλλά η νέα δοκιμή των αντανακλαστικών της Ελλάδας, έδειξε πλέον με σαφήνεια στη Τουρκία τα όρια ενεργοποίησης της αποτροπής μας.


Πηγή: https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1505432/st-lugeros-poios-ofeleitai-apo-ta-himika-sti-suria/

Γεώργιος Κοντογιώργης, «Τι ρόλο οπισθοδρόμησης έπαιξε το επιχείρημα του εξευρωπαϊσμού, αντί το επιχείρημα της προόδου, για τον ελληνικό κόσμο» - "Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ"

11 Απριλίου, 2018

Γ. Κοντογιώργης - Ελευθερία και ιδιοκτησία στη δημοκρατία - 24.4.2015

11 Απριλίου, 2018